Mat, mat och mera mat

Jag vet att jag lägger upp mycket mat nuförtiden men jag är oerhört omotiverad för tillfället så mat känns som en trygg sak att blogga om.

Vid lunch så kände jag mig rätt nere så jag åkte till hötorget och åt fantastiskt god Italiensk pasta. Kyckling, svamp och gräddsås blandat med trevlig och glad personal, det läkte alla problem för stunden.

Mysigt med ljus även på dagtid

20140520-220645.jpg

Här ser ni mitt nya favorit-kvällsté. Jag drack det en hel del när hela släkten kom ner från Luleå. Det ger lite mysighets-nostalgikänsla.
Den andra bilden är mitt försök till en frukostsmoothie. Haha, den ser så jäkla vidrig ut! Jag förstår inte varför den blev så svart/brun. Jag hade i ett äpple, mango, blåbär, jordgubbar, kokos, spirulinapulver. Spirulina brukar ju ge en mörkgrön färg men den här gången vart det alldeles svart nästan.
Och den var så hård så jag var tvungen att äta det med sked.
Men trots alt det så smakade den förvånansvärt jättegott!

20140520-221430.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *