Måndag

Började måndagen med nästan tre timmars nationella prov i engelska. Jag sov inte bra inatt och det märktes eftersom hjärnan var trögare än vanligt men med lite Vitamin Well som stöd så gick det bättre.
Sen när jag skulle gå och möta Martin så delade de ut ”Little Miracles” – hälsosamma energidrycker typ. Vi prövade en med grönt te och granatäpple (den är inte på bilden) som var helt okej. Smaken var god men den kändes bekant på nåt sätt.

Jaja! Jag bloggar inte så mycket nu för jag är fullständigt utmattad av konstant stress och oro från skolan och jobbiga funderingar kring vad jag vill göra i framtiden och så.
En del av mig börjar tänka att jag inte vill gå kvar sista året på skolan jag går på nu. Men det är bara en tanke än så länge.

20140512-160012.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *