Nyttigheter

Jag mår bättre nu i och med att min förkylning nästan har släppt, det är bara lite snuva kvar. 🙂

Men nu till roligare saker, jag har nämligen inskaffat lite nya saker att fylla skafferiet med. Bland annat Pukka cleanse tea som ska vara bra för hyn med utvalda örter men det var ganska dyrt så jag snålar lite med tepåsarna. Jag gjorde tre koppar igår med en enda påse.
Den andra påsen är fylld med spirulinapulver som är jättebra för hälsan. Det är en sorts alg som innehåller mer än 100 olika näringsämnen. Jag läste på på lifebutikens hemsida att det innehåller sex gånger så mycket protein som ägg och tre gånger så mycket som biff. Det bästa med det är att det är ekologiskt och inte skadligt på något sätt. Det enda negativa är att det luktar vidrigt och smakar inget vidare, men blandar man i det i sina smoothies så är det inget problem.

För övrigt så var jag var ute och sprang igår i en halvtimme. Första gången i år som jag verkligen tog ut mig och det resulterar naturligtvis till fetaste träningsvärken idag, haha. Efteråt satte jag mig i gräset i solnedgången och stretchade, det var så härligt.
20140427-153322.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *