Balans & det förflutna

Jag har tänkt mycket på balans idag. Balans. Vad innebär det att ha balans? Är det något man måste ha för att må bra? Är det till och med livsviktigt?

Det är såna här frågeställningar som gör mig galen, men som är så viktiga för att jag ska kunna fungera normalt.

Jag har även tänkt på det förflutna idag och kommit fram till att det finns en hel del jag inte är stolt över, och frågan är om det är just på grund av att jag var ur balans? Eller så kanske jag inte hade hittat min balans än? Jag tror på det sistnämnda. Men när har man sin fulla balans då? Även fast saker går bra för mig nu så river det förflutna i mig, och jag har svårt att släppa taget och svårt att tänka att jag gjort rätt val. Det plågar mig. Men innerst inne vet jag att det är rätt, och det kanske är det som är balans. Allting kan inte vara felfritt, men jag kan göra mig av med onda tankar så blir det näst intill felfritt. Att balansera.

Bild från flygplanet påväg till Budapest 2012, jag ser ut att filosofera över något!

jag_flygplan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *