Vårruset 2014

Varje gång jag skriver vilket år det är så måste jag tänka till, det är som att jag fortfarande tror att det är år 2006 typ? Men sen inser jag att fan det var ju åtta år sen. ÅTTA! Hu, jag känner mig gammal, haha! 😀

Hur som helst så har jag börjat fundera på om jag ska ta upp joggingen igen, det är ju ett bra tag sen jag gjorde det sist. Jag har ju sprungit på löpband och crosstrainern men det är ju inte alls samma sak som att springa ute. Främst så måste man ju klä sig efter väder det tycker jag är så sjukt besvärligt i och med att jag alltid klär på mig antingen för mycket eller för lite. Men jag fick höra talas om Vårruset och blev genast sugen. Jag ska nog ta o anmäla mig snart, sista anmälningsdag är den 28e april så jag får fundera lite till tills dess. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *