Fokusera på det positiva

Jag stötte på den här bilden på internet och jag kände direkt att det här var precis vad jag behövde se just nu. Min hy har blivit jättedålig på senaste tiden, dels på grund av stress och dels av dumma hormoner. Och jag skäms ofta över hur den ser ut, vilket är jättedumt. Därför blev jag så glad när jag såg att en kändis skrev det här:

lorde twitter

 

Och det här är ju inte mer än rätt! Det är löjligt ofta man ser retuscherade bilder på kändisar och det ger ju liksom en sned bild på verkligheten, så när den här tjejen såg en retuscherad bild på sig själv så valde hon att lägga ut en oretuscherad för att visa hur det faktiskt såg ut, och det behöver inte vara fult för det.

Varför ödsla en massa energi på att döma ens eget utseende egentligen? Gör nånting åt det genom att fokusera på det positiva. T.ex: ja, min hud kanske inte ser så bra ut idag, men oj så glansigt mitt hår är idag!  Det kanske är lättare sagt än gjort, men det kommer bli värt det i längden, tro mig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *