Min åsikt om Miley Cyrus

Här kommer den – den stora sanningen.

 

Ja, jag tror inte det är många som missat the big news om Mileys VMA uppträdande eller hennes nya stil och sätt att bete sig på.

Jag tror att anledningen till att Miley fick så mycket kritik för sitt nya beteende har helt enkelt att göra med att hon var en barn-idol och när hon sen plötsligt blev en ”bad girl” så blev många upprörda, speciellt föräldrar. Om man tänker efter så är hon ju inte värre än typ Nicki Minaj.

Miley väljer att vara lättklädd och något porrig (som så många andra artister) men det som provocerar folk är att hon gör det på ett sätt som folk inte är vana vid. Lite mer extremt, vulgärt och utmanande. Och folk är där och dömer direkt när det är något nytt och okänt. Och vad är det som är så annorlunda med hennes handlingar jämfört med andra nuvarande artister? Jag tror det är det att Miley har ett mera barnsligt och omoget sätt att vara porrig på, om ni fattar. Folk blir arga för att hon använder sin mest kända barnkaraktär Hannah Montana och gör den porrig.

Jag själv tycker hon är modig som vågar göra något nytt och hon står upp för det. Hon vågar vara sig själv och skiter i om folk inte tycker om det, även om det nu leder hennes karriär i botten. Det jag tycker är väldigt tragiskt dock är att nuförtiden så får man inte gilla låtar på grund av att folk inte gillar artisten i sig. Liksom, gör Miley bra musik (vilket jag tycker att hon gör än så länge) så skiter väl jag i om hon röker marijuana eller ”twerkar”. Det är väl hennes buisness, jag tycker om låten och jag tycker hon sjunger bra och det är väl allt som räknas egentligen. En bra sångare borde inte definieras på hur hen ser ut eller beter sig.

Men, jag är inte så superförtjust i hela porrigheten, jag tror nämligen starkt på att man kan göra musikvideos utan att behöva stå naken. Men sen är det ju inte alltid tjejer står nakna för att få uppmärksamhet så, utan det kan ju vara för att visa styrka och självförtroende, att visa upp att här är jag, ta mig som den jag är eller låt mig vara.

Så ja, jag kan erkänna att jag var snabb att döma Miley precis som alla andra och tyckte att det var fel det hon gör, men det beror ju helt på ur vilken synvinkel man ser det ur. Jag diggar verkligen inte allt Miley gör, men jag går inte omkring och säger att jag hatar henne för det.

där har ni min åsikt kring denna stora ”skandal”.

Random

Random1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *