Intervju

Blir så sur på min mobil som konstant har slut på minne. Och jag glömmer alltid att ladda över bilderna till datorn så jag kan sällan ta några nya pga lite utrymme = dålig blogguppdatering. 

Gud vad gammaldags det kändes att skriva mobil helt plötsligt – säger man mobil nuförtiden? Eller säger man typ smartphone/iPhone? Alltså mobil, då tänker jag på gamla Sony Ericsson eller vad man nu hade för typ 8(?) år sen. Med riktiga knappar på. Jaja, jag kommer nog ändå fortsätta att säga mobil haha.

I alla fall, idag började jag kl 08 istället för kl 10. Sist jag klev upp klockan 06 så var det helt mörkt ute, så jag blev så glatt överraskad när solen redan var framme när jag klev upp. Efter jag slutat så gick jag till Espresso House och tog en cappuccino i väntan på min intervju. Det är på ett ställe som jag verkligen verkligen vill jobba på så jag kommer bli så ledsen om jag inte får det. Håll en tumme för mig, will you?! 

Här kommer en suddig bild från idag. Så går det när mobilminnet tar slut innan man lyckats få till en riktigt bra bild, hehe.  

  
 

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *