Spanien – del 2

Här kommer bilder från Alhambra i Granada (Spanien). Otroligt vackert ställe med mycket fokus på frodiga och sofistikerade trädgårdar. Palatserna (nä, heter det verkligen så i bestämd plural?) är arabiska så det blir en liten historiaresa när man går där bland allt det vackra. Dock tog vi inte så mycket bilder på det som fanns inne i Alhambra utan snarare mer på utsikten eftersom det var så mycket turister. Jag upptäckte att det blir inte särskilt skoj med hundra bilder med random turister. Och utsikten var ju inte dålig den heller!

IMG_1260

IMG_1320

IMG_1272

IMG_1273

IMG_1270

IMG_1262

IMG_1265

Ett kommentar till

  1. Palatsen i plural. 😉 <3

    Alhambra är så galet vackert. Vill dit igen, det är ju typ … tvåhundra år sedan jag var där nu?! Eller ok, kanske bara trettio år sedan då…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *